Persoonlijk stappenplan hooroplossing bij HoorCare

U wilt optimaal horen? U bent op de website, dus de eerste stap is al gezet! De deskundige audiciens van HoorCare in Heemskerk en Santpoort-Noord nemen u graag aan de hand, op weg naar een beter gehoor. Voor sommige mensen is het een spannende stap, één die lang uitgesteld is. Andere mensen lopen misschien al langer met hoorproblemen, maar realiseren het zich nu pas. Samen gaan we op zoek naar de optimale oplossing voor uw probleem.

Intakegesprek en gehoortest

Bij HoorCare bieden we persoonlijke aandacht, ieder oor en gehoor is namelijk uniek. Uw ervaring en uw wensen staan bij ons centraal, daarom voeren we eerst een gesprek waarin we uw hoorproblemen in kaart kunnen brengen. Zodra de audicien meer over u weet, gaan we over op de daadwerkelijke gehoortest. Door middel van hooroefeningen wordt de mate van uw gehoorverlies gemeten, op basis van alle resultaten bij elkaar biedt de audicien van HoorCare een persoonlijk advies voor een gehoorapparaat.

Advies van onze audiciens

In de winkels van HoorCare in Heemskerk en Santpoort-Noord beschikken we over een breed assortiment aan hoortoestellen van topmerken, we willen u als klant namelijk alleen de beste kwaliteit bieden. Aan de hand van de resultaten, die behaald zijn in de gehoortest, zal onze audicien u een passende hooroplossing aanbieden, met bijbehorende en vrijblijvende informatie. Wanneer u een passend gehoorapparaat heeft uitgekozen en deze geheel is afgesteld naar uw wensen en behoeften, dan start de proefperiode. U weet namelijk pas of het gehoorapparaat voor u werkt als u het uitprobeert.

Voor een hooroplossing op maat en het perfecte gehoorapparaat dat bij u past, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze audiciens bieden persoonlijke aandacht, de beste service en bovendien nazorg wanneer nodig.