Service en onderhoud van uw hoortoestel bij HoorCare

Wij u graag een complete service. Dit begint bij de eerste keer dat u bij ons binnenstapt en blijft daarna altijd doorlopen! Wanneer u problemen ondervindt met uw hoortoestel of andere hooroplossing kunt u daarom altijd bij ons terecht.

Gehoorapparaat reparatie in Heemskerk en Santpoort-Noord

Een beschadigd hoortoestel is zeer vervelend, dit wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben. Wanneer uw gehoorapparaat kapot is of minder goed werkt, dan bent u altijd welkom in onze winkels in Heemskerk en Santpoort-Noord. Onze audiciens onderzoeken uw toestel en repareren deze indien mogelijk. In sommige gevallen is het nodig om het hoortoestel terug te sturen naar de fabrikant, in dat geval krijgt u vaak een tijdelijk gehoorapparaat te leen, zodat u kunt blijven genieten van een goed gehoor.

Reinigen van hoortoestel

Om te zorgen dat uw gehoorapparaat lang meegaat, is het van groot belang dat deze goed onderhouden wordt. Regen, oorsmeer en andere soorten vocht tasten namelijk de techniek in het apparaat aan. Een regelmatige reiniging is dan ook van belang. U kunt dit zelf doen of u kunt het laten doen door de audiciens van Oor en Hoor. Ook voor vragen en advies over de juiste reinigingswijze en reinigingsproducten bent u altijd van harte welkom in onze winkel in Heemskerk. Voor langdurige service en regelmatig onderhoud aan uw gehoorapparaat brengt u een bezoek aan HoorCare in Heemskerk en Santpoort-Noord. Onze audiciens staan altijd klaar om u te helpen.