Hooroplossing voor iedereen bij HoorCare

Uw gehoor is uniek, ook gehoorverlies en gehoorproblemen verschillen per persoon. De vakspecialisten van HoorCare begrijpen dat als geen ander. Met een zeer breed assortiment aan hoortoestellen, gehoorbeschermers en accessoires van de beste hoormerken bieden onze audiciens altijd een passende hooroplossing op maat.

Bij gehoorverlies

Wij zijn het adres wanneer u problemen ervaart met uw gehoor. Door middel van geavanceerd meetapparatuur brengen we uw gehoorverlies in kaart, adviseren we een passend gehoorapparaat én stellen deze vakkundig af op basis van uw klachten en behoeften. Daarnaast kunt u ook voor aanvullende hulpmiddelen bij ons terecht, bijvoorbeeld wek-systemen op basis van licht of trilling en geluidsversterkers voor de radio en tv. In de winkels van HoorCare beschikken we tevens over batterijen en reinigingsproducten speciaal geschikt voor uw hoortoestel.

Gehoorbescherming en oordoppen

Voorkomen is beter dan genezen, daarom raden we u aan om goede gehoorbescherming te dragen. Wanneer uw gehoor regelmatig wordt blootgesteld aan harde muziek of lawaai, is het slim om uw oren goed af te schermen. Ook kunnen we oordoppen op maat maken, bijvoorbeeld slaapdoppen of oordopjes voor tijdens het zwemmen. De oordoppen op maat bieden optimaal comfort en een extra bescherming van de gehoorgang.

Voor een hooroplossing op maat, van hoortoestel tot gehoorbescherming, bezoekt u onze winkels in Heemskerk en Santpoort-Noord. Kom gerust langs voor meer informatie of advies.