Over de audiciens van HoorCare in Heemskerk en Santpoort-Noord

Kwaliteit en service staan bij de audiciens van HoorCare op nummer één. Wij willen u de beste hooroplossingen en advies van hoogstaand niveau bieden op het gebied van horen en oren. We zijn als zelfstandig audicien aangesloten bij de CvZA (Collectief van Zelfstandige Audiciens) en onze audiciens zijn Triage gecertificeerd. Oor en Hoor houdt zich uitsluitend aan de hoogste kwaliteitsnormen en daar plukt u de vruchten van.

HoorCare is Triage gecertificeerd

HoorCare Heemskerk en HoorCare Santpoort-Noord zijn erkend Triage-audicien, dit houdt in dat onze audiciens extra opleidingen gevolgd hebben om u van een betere service en uiteindelijk een betere hoorervaring te kunnen voorzien. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan aan de technische inrichting van de onze winkels. Deze extra stappen zorgen ervoor dat u direct bij ons terecht kunt, zonder alvorens bij een Audiologisch Centrum geweest te zijn. Dit is vaak een verplichting vanuit de zorgverzekering.

HoorCare is lid van de CvZA

Lid van CvZA

Alle winkels van HoorCare zijn lid van de CvZA, het Collectief van Zelfstandig Audiciens. Alleen audiciens die zich aan de hoogste kwaliteitsnormen houden, mogen onderdeel uit maken van deze vereniging. Voor u betekent dit dat u bij ons persoonlijke aandacht krijgt van deskundige audiciens en we in onze winkel in Heemskerk over een zeer breed assortiment aan hoortoestellen beschikken. Zo kan de audicien u altijd een individuele hooroplossing op maat bieden. Voor hoogstaande service, persoonlijke aandacht en hooroplossingen van kwaliteit bezoekt u HoorCare in Heemskerk en Santpoort-Noord. We zijn als zelfstandig audiciens CvZA én Triage gecertificeerd.